fredag, januar 07, 2011

2011

Jula er vel overstått og et nytt år er igang. Begynner endelig å komme skikkelig på plass i det nye huset, men andre etasje er ennå ikke helt ferdig så den går nok noen uker/måneder til før vi kan si oss fornøyd. Vi har satt opp bursdagen til Johannes som endelig frist for oss selv for å få et lite spark bak slik at ting blir gjort og håper virkelig vi slipper å flytte på den. En ting som er helt sikkert når man bygger/pusser opp er at ting tar lenger tid enn man tror. Gjerne dobbelt så lang tid har jeg hørt og det stemmer nok ganske bra. Vi hadde regnet med å bruke september-oktober-november men må nå også legge til desember-januar-februar. Hehe;)

Etter det blir det nok en liten pause, men garasje til sommeren er en drøm så er ikke sikkert den blir så veldig lang. Må bare sørge for at vi rekker litt annet innimellom også. Blant annet er det jo et bryllup som må planlegges ferdig. Invitasjonene håper vi å lage i løpet av januar for å sende dem ut i god tid slik at flest mulig kan sette av tid, men det spørs om vi selv har tid å sette av... Dvs. Det MÅ vi jo bare ha!! Bryllupsdagen skal bli en av de største dagene i livene våre og da er det viktig å ha ting på stell på forhånd så det bare er å nyte når vi kommer så langt! :):)


Våren blir nok også gående med til endel pensumlesing for min del. Har fått tildelt masteroppgave og må ta en del fag i den forbindelse. Blant annet skal jeg ta forskningsforberedende, statistikk og legemiddeløkonomi (som er spesialiseringen min), men trenger endel flere poeng så må finne på noe annet lurt å ta også. Må bestemme meg til torsdag så har heldigvis litt tid ennå, men det går nok fort dit også.

Nå står imidlertid husvask til helga på programmet. Har faktisk fri i dag så da kan jeg endelig komme litt ajour i heimen:):) Legger ved noen bilder fra jula tilslutt!!

Mamma og Johannes foran juletreet

Julemiddag for to (minstemann var i seng på dette tidspunktet)
Johannes fikk ikeakjøkken av onkel Vegard og onkel Trond til jul! Det var stas:):)

0 Kommentarer:

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden