onsdag, mars 25, 2009

Tida flyr


I går var Johannes allerede 1 mnd! På en måte føles det som om han har vært her alltid, men samtidig er det utrolig hvor fort tiden har gått.
Dagen feiret vi først på helsestasjonen der vi kunne konstantere at han nå veier 3980 gram og er 54,5 cm lang! Ikke rart endel av klærne i str 50 begynner å bli for små. Vanligvis er jo denne kontrollen ved seks uker så forventningene til legen var nok ikke så høye til styrke og motorikk, men Johannes var faktisk nesten på linje med de som er to uker eldre. Han holder hodet lenge allerede og løfter brystet fra underlaget når han ligger på magen. Kjenner igjen sprellemannen som bodde inni meg i ni måneder og tror nok at treninga også før han ble født har hatt mye å si. En sterk og fin gutt, er han!
Ellers i går var vi på kafe med Ida Marie som også nettopp har blitt tante til en liten (evt stor) gutt! Og som seg hør og bør når det er månedsbursdag ble det litt shopping. Johannes fikk ullbukse fra englebarn (nedsatt fra 479 til 143) og pysj, bodyer og siklesmekker fra Lindex. En fin dag med den store gutten min!
Bildet er lånt av Helene (www.helenethorsen.com) og er tatt på søndag når vi var og trilla med henne, Fredrik og Milla. Også en kjempekoselig dag som jeg håper det blir flere av fremover!

0 Kommentarer:

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden